Monday, November 19, 2012

Set kecantikan Shaklee untuk kulit cantik berseri

Salam bahagia semuanya

Gembira sangat hati melihatkan testimonial yang sangat mengujakan ini! Alhamdulillah, pengguna Set Kecantikan dari Jaringan Kami memberi respon yang sangat POSITIF setelah menggunakan Set D untuk Kecantikan yang mengandungi vitamin semulajadi Shaklee. Mari kita ikuti feedback yang diberikan:



Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.

Wajihah Rashid
Salam semua :)

saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't? :)

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :) Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more :)

gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing :) I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. :)




VITAMIN CANTIK SHAKLEE
Testimonial Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Set kecantikan Shaklee, atau Set D terdiri daripada Vitamin C, B kompleks dan Vitamin E. Setiap satu supplement saling berfungsi dan membantu antara satu sama lain.

  • Vitamin C : penting untuk pengikatan kolagen
  • B Kompleks : B untuk "beauty", membantu menaikkan seri muka, membantu untuk saraf yang baik dan untuk mood yang ceria
  • Vitamin E : Sememangnya sangat bagus untuk kulit yang cantik, mengurangkan inflamasi, mengurangkan bengkak, menyembuhkan luka dan juga baik untuk sistem saraf

Jika anda makan secara konsisten dan mengamalkan minum air yang banyak yang setiap hari, insyaAllah usaha anda akan membuahkan hasil seperti kisah benar di atas. Air memang sangat perlu untuk penyerapan supplement, penyingkiran toksin, dan sangat penting untuk proses2 homeostasis di dalam badan.

* Juga anda boleh baca tentang GLA kompleks dan Kolagen yang sememangnya bagus untuk kesihatan kulit dan ia tergolong dalam rangkaian supplement kecantikan Shaklee :)
Hubungi saya utk pesanan & semestinya saya akan tawarkan harga yg lebih menarik!!




Siti Marlina binti Badaruddin
ID 859745
sms/whatsapp: 016 350 5456

4 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum Mieyra,

      Supplement untuk KULIT CANTIK yg basic

      Vit C - RM92.50
      B COMPLEKS - RM53.75
      VIT E - RM149.00

      semua di atas tahan utk 4 hingga 6 bulan

      Delete
  2. Salam . Nak tnya. Mmg ada trial pack ye. Harga brapa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..

      Tiada lagi trial pack.
      Hanya full pack shj. Tq

      Delete